Personale til hotel- og restaurationsbranchen


Alle hotel- og restaurationsvirksomheder har fra tid til anden behov for at rekruttere nyt personale. Via Chabbers rekrutteringsplatform, er det nemt og overskueligt når en bartender, køkkenmedhjælper, runner eller tjener søges. Nedenfor finder I genveje til mere information om, hvordan I bruger vores system til at finde forskellige typer personale.

Søger tjener på Chabber

Tjener søges

Hvis en tjener søges i jeres virksomhed, er I kommet til det rette sted. Vi har tusindvis af tjenere på vores platform med erfaring fra diverse typer af hotel- og restaurationsvirksomheder. Derfor har vi helt sikkert også en tjener, der matcher det der søges hos jer. Klik på ”tjener søges” for at læse mere om, hvordan i finder den rigtige person.

Læs mere

Søger bartender på Chabber

Søger bartender

Hvis I søger en bartender, er I ikke de eneste. Efterspørgslen på bartendere er høj. Heldigvis kan i via vores rekrutteringsplatform finde hurtig vej til tusindvis af forskellige typer bartendere, hvad end kravene er lave eller høje. Ved at klikke på linket ovenfor, sendes I til en side med mere information hvordan I søger bartender hos os, og hvordan I finder og vælger den helt rigtige kandidat.

Læs mere

Søger runner på Chabber

Runner søges

Runnere søges I mange forskellige virksomheder, og kravene til runnere er ofte meget varierende. Via vores rekrutteringsplatform kan I finde frem til dem, der passer til lige præcis jeres ønsker og krav. Brug hver enkelt runner profil til at danne jer det rigtige indtryk, inden I går videre med kandidaten.

Kom igang

Søger køkkenmedhjælper på Chabber

Køkkenmedhjælper søges

Hvis en køkkenmedhjælper søges til jeres virksomhed, så kan I med fordel bruge vores rekrutteringssystem. Her får I hurtigt et overblik, hvem der er interesserede i jeres job, og kan gennemgå deres profiler ét sted.

Kom i gang