Søger bartender


Efterspørgslen på bartendere er tårnhøj, og mange virksomheder ved ikke hvor de skal starte, når en ny bartender søges til deres stab. Det er slut nu! Med Chabbers rekrutteringsplatform slipper I for at jage branchen rundt for at finde en kompetent bartender. Via vores system kan I hurtigt opsætte et lækkert jobopslag, som vi eksponerer for tusindvis af bartendere. I beskriver hvad I søger, og hvilke krav I har, og så viser vi jer kun de kandidater, der matcher kriterierne, så I ikke skal spilde tid på at gennemgå ligegyldige ansøgninger, når I søger bartendere. Derudover, samler vi alle ansøgeres profiler ét sted, hvor I hurtigt kan sammenligne dem, og gå videre med de rette kandidater. Når I har fundet det rigtige match, noterer I det i vores system, og får adgang til alt relevant information om personen. Hvis I vil vide mere om hvordan det fungerer, så læs med nedenfor, og ellers kan I oprette en profil med det samme nedenfor.

Beskriv hvilken bartender der søges

For at komme i gang, når I søger bartender, skal I oprette en profil. Det tager 2 minutter. Når det er gjort, skal I oprette et jobopslag. Vi har gjort det helt let for jer, og lavet en online template, der tager højde for alle de ting, der skal indgå i et jobopslag, så alt I skal gøre er at skyde jeres info ind i det. Nemt. Vi sikrer i øvrigt, at jeres jobopslag skiller sig ud, når I søger bartender, ved at tilføje jeres logo og et stemningsbillede fra jeres virksomhed. Inden I lægger opslaget op, får I også mulighed for at stille krav til, hvilket erfaringsgrundlag dem der søger jobbet, skal have. Efterfølgende viser vi kun jobopslaget til de bartendere, der matcher kriterierne. Ovenstående har alt sammen til formål, at gøre det nemt og hurtigt for jer, når I søger bartendere, og samtidig skabe det bedste og fedeste jobopslag.

Gennemgå og vælg bartendere der har ansøgt

I søger nu bartender, og jeres stillingsopslag er aktivt i 30 dage. Der vil løbende komme ansøgninger ind fra de bartendere, der lever op til de krav, I har sat for stillingen. Ansøgningerne I modtager, samler vi i én simpel oversigt, hvor I hurtigt kan danne jer et overblik over kandidater og sammenligne profiler, for at se om de er den bartender der søges. Når I har valgt de kandidater, I vil fortsætte processen med, så låser I deres oplysninger op, og kan hive fat i dem via telefon/mail eller igennem vores chat-system. Så snart samtalerne er afholdt, og I ikke længere søger bartender, markerer I det i systemet, og så giver vi jer alt relevant information om jeres nye ansatte.

Søger bartender i København eller anden dansk by


Søger bartender i København

København er smækfyldt med barer, natklubber, eventbureauer osv. der søger bartendere til alle typer af stillinger. Vores københavnske bartendere har derfor også alle mulige typer erfaringsgrundlag, som medfører, at uanset hvad type virksomhed du søger bartender til, bør du kunne finde den rigtige bartender via vores platform. Er I i tvivl om hvorvidt vi har en bartender, der matcher det I søger, så kontakt os via vores chat nederst til højre.

Søger bartender i resten af Danmark

Hvis I søger bartender udenfor København, er det intet problem. Vi har bartendere i hele landet, herunder Aarhus, Odense, Aalborg osv. Er du alligevel i tvivl om, hvorvidt vi har noget i lige præcis dit område, er du mere end velkommen til skrive til os i chatten, så kan vi undersøge mulighederne sammen.

Kontakt os i dag

Rekruttering er sjældent en nem beslutning, heller ikke når man søger bartender. Har du derfor spørgsmål, du ikke fik besvaret ovenfor, er vi mere end klar til at besvare dem. Du kan enten kontakte os via chatten nederst til højre, eller ringe ind på +45 60 80 39 94 og tage en snak om mulighederne med vores kundeservice. Du kan også bare komme i gang med det samme ved at oprette din profil nedenfor.

Opret bruger