Tjener søges


Det er sikkert ikke første gang en tjener søges i jeres virksomhed. Derfor kender I sikkert også til de traditionelle jobsider og lignende løsninger. Den kan I godt GLEMME ALT om nu. Via Chabbers rekrutteringsplatform slipper I for at spilde ressourcer på at opstille et jobopslag pænt, sortere ansøgninger i indbakken og gennemgå ligegyldige ansøgninger, når en tjener søges. Hos Chabber beskriver I hurtigt jeres ønskede medarbejder, så sørger vi for at udforme lækre jobopslag, sortere irrelevante ansøgninger fra, og vise alle jeres relevante tjeneransøgere ét sted. Når I har fundet det rette match og valgt ansat, så står vi klar med alt relevant information om personen. Læs mere om at søge tjenere via Chabbers platform nedenfor, eller klik på knappen nedenfor og opret jeres profil med det samme!

Beskriv tjeneren I søger

Først skridt når I søger en tjener hos Chabber, er jobopslaget. Vi har lavet en digital template, som tager højde for alle de ting der er nødvendige at have med i et stillingsopslag. Alt I skal gøre er altså at udfylde felterne med de specifikke detaljer om jeres stilling. Vi sørger i øvrigt for at jeres jobopslag designes med jeres logo og et stemningsbillede fra jeres virksomhed f.eks. fra jeres Facebook. Til sidst, har I mulighed for at sætte kriterier op for de tjenere der kan se og søge jobbet. I kan vælge hvor mange års erfaring de skal have, hvilke krav der er til sprog og endda hvilke specifikke tjenerkompetencer de besidder. Alt dette har til formål at gøre det nemt for jer, og samtidig skabe det bedste og fedeste jobopslag, når en tjener søges via Chabber.

Gennemgå og vælg tjenere der har ansøgt

I løbet af de næste 30 dage, vil der løbende komme nye tjeneransøgninger ind, og kun fra de tjenere der matcher de kriterier, I har sat for den tjener der søges. Når ansøgningerne kommer ind, samler vi dem til jeres i én enkelt oversigt, hvor I kan sammenligne tjenernes profiler. Når I har fundet de kandidater, I vil gå videre med, så åbner I op for deres kontaktoplysninger, og kan enten kontakte dem via vores system, eller via telefon og e-mail. Når I efterfølgende har afholdt samtaler, fundet den rigtige og en tjener ikke længere søges, så noterer I ansættelsen og får derefter adgang til relevant personinformation på jeres ansatte tjener.

Lej tjenere i København, Aarhus og andre danske byer


Tjener søges i København

Chabber startede i København, og derfor er vi på hjemmebane når en tjener søges I København. København er som bekendt en gastronomisk hovedstad, og indeholder alt fra hyggelige caféer til fantastiske Michelin-restauranter. Vi har tjenere med erfaringsgrundlag i alle mulige typer af hotel- og restaurationsvirksomheder, og derfor finder i helt sikkert også den tjener I søger hos os. Det giver jer de bedste forudsætninger for hurtigt at kunne finde en tjener, der glider lige ind i jeres eksisterende team.

Tjener søges Odense, Aalborg, Aarhus osv.

Ligger jeres hotel- og restaurationsvirksomhed udenfor hovedstadsområdet, kan I stadig søge tjenere via Chabber. Vi har tjenere over hele landet, og kan hurtigt nå ud til nye kandidater i jeres nærområde. Aarhus var den anden by Chabber kom til, og derfor har vi mange mulige kandidater til de virksomheder, hvor en tjener søges i Aarhus. Hvis en tjener søges i Odense og Aalborg, er det også oplagt at lede via Chabber, da dette er byer vi har højt fokus på. Er din virksomhed placeret et helt andet sted, og er du tvivl om, om vi kan levere der, så kontakt os og hør om vores tilstedeværelse i dit område.

Kontakt os i dag

Rekruttering kan være en stor beslutning, så hvis du stadig har spørgsmål efter ovenstående, vil vi meget gerne besvare dem. Alt du skal gøre er at ringe på +45 60 80 39 94 eller skrive til os i chatten nederst til højre Du kan også oprette jeres bruger og komme i gang med det samme.

Opret bruger