Lej serveringspersonale til jeres arrangement.

49% af en værts tid går med praktiske opgaver. Find en hjælpende hånd og bliv gæst til egen fest.

Eller bliv ringet op
top wave

Fordele

Vælg timeløn

Vælg serveringspersonale

I kender jeres egne præferencer bedst. Hos os vælger I derfor selv blandt tusindvis af brugerbedømte profiler, så I får det bedste match til jeres arrangement.
Nul administraton

Nul administration

Overlad alt administration til os. Vi tager os af både udbetaling af løn og feriepenge, indberetning til SKAT, arbejdsforsikring og alt hvad der ligger imellem.
Kundeservice

Kundeservice

I skal have ro i maven, når I lejer serveringspersonale til jeres arrangement. Derfor står vores kundeservice klar til at hjælpe, både før, under og efter jeres arrangement.
top wave

Funktioner

rate function

Brugerbedømmelser

Vælg jeres freelancere baseret på profiler der bl.a. indeholder ratings fra andre brugere, der har brugt freelanceren.

favourite function

Favoritter

Var I glade for en freelancer? Så tilføj personen til jeres favoritliste. Nu får freelanceren altid information om jeres nye vagter, og kan tage dem uden at I skal godkende.

chat function

Hurtig og nem kontakt

Når I har valgt jeres freelancere, kan I kontakte dem individuelt eller i grupper via vores chat. I kan også kontakte dem via telefon og e-mail.

app function

Hold overblikket på farten

Vi ved, at I har travlt, og ikke sidder bag skrivebordet hele dagen. Derfor kan I have Chabber i lommen med vores app. Så har I altid adgang til jeres profil, og får notifikationer med vigtig information.

flexible function

Ret og justér

I kan justere vagtlænger, når en vagt er slut. Vores system registrerer hvorvidt en vagt var kortere eller længere, og sikrer, at I kun betaler, for de timer I har brugt.

rate function

Video

En video siger mere end mange tusinde ord. Derfor kan ansøgere vedlægge en videopræsentation af dem selv, så I kan få et fyldestgørende indtryk af personen bag, inden I vælger at gå videre med denne.

rate function

Gem og genbrug skabeloner

Ved hjælp af skabeoner kan du hurtigt og nemt oprette jobopslag på et enkelt klik. Du kan gemme så mange du vil.

Swipe til højre, for at se flere funktioner

top wave

Vores kunder

Mange har allerede brugt Chabber til at finde serveringspersonale til private arrangementer. Her er nogle af deres oplevelser.

Helle
Hyrede 2 tjenere

Uvurderlig hjælp til privat fest. Natascha og Johan to initiativ til at færdigøre oprydning og opvask, selvom vagten var slut. Gæsterne kommenterede de søde tjenere.

Eva
Hyrede 2 bartendere

Line og Frederikke var positive, venlige og meget effektive. De skal have et kæmpe tak for hjælpen.

Elisabeth
Hyrede 5 tjenere

En rigtig dejlig oplevelse at bruge Chabber. Deres søde kundeservice holdt mig i hånden hele vejen, og kontaktede mig for at høre, om jeg var tryg ved det hele En meget skøn og varm oplevelse.

Lej serveringspersonale nu

Opret jeres gratis profil i dag

Eller bliv ringet op