Lej serveringspersonale til bryllup og privatfest

Hvad end I skal giftes, holde fest, eller konfirmere jeres barn, så skal I være med til festen! Derfor skal I have de rigtige tjenere med på dagen, som kan aflaste jer og give jer ro til at nyde alt det sjove. Lej serveringspersonale via Chabbers platform, og vær 100% sikre på, at tjenerne matcher jeres specifikke kriterier. Hvis I vil vide mere så læs med nedenfor, og ellers så klik ”ring mig op”, efterlad jeres kontaktoplysninger, og så ringer vi til jer hurtigst muligt.

Ring mig op

Serveringspersonale til privat fest

Private fester kommer i mange forskellige størrelser og skikkelser. Uanset arrangementets omfang skal det udvalgte serveringspersonale passe til begivenheden. Blandt vores 10742 tjenere finder I en bred række af forskellige profiler, og helt sikkert også nogle der passer til jeres fest. Vi har meget serveringspersonale i storbyerne, men de mange tjenere er fordelt over hele Danmark, så tøv ikke med at kontakte, hvis I bor lidt afsides.

Bartending jobs i hele Danmark
Lej en bartender

Frederikke M.

18 Jobs taget
0 Aflysninger

Jeg er 20 år gammel og blev student fra Aurehøj Gymnasium sidste år. Jeg har arbejdet som tjener på Sølyst – Den Kongelige Skydebane i 2 år, hvor jeg har tillært mig alle aspekter af tjenerkunsten på et meget højt niveau - servering, bar, opdækning, afrydning, garderobe osv.

Gå med 3 tallerkner
Rydde 5 tallerkner
Gå med bakke
Selskabserfaring
A'la carte erfaring
Skænke vin

Tjener

København, 2016 - nu

Jeg har været ansvarlig for mit eget tjenerteam.

Tjener

Østrig, 2015 - 2016

Jeg var primært ansvarlig for hotellets vinbar, men indgik også som tjener i andre dele af hotellet.

Aurehøj Gymnasium

2016

Serveringspersonale til bryllup

Vi antager, at jeres bryllup skal være perfekt. Så hvorfor lade det være op til andre at vælge, hvem der er de perfekte tjenere til at tage sig af jer på dagen? Det skal I selvfølgelig ikke. Ved hjælp af vores tjeneres profiler får I et indblik i, hvem hver enkelt person er og hvad denne kan. Dermed får I mulighed for at håndplukke serveringspersonale til jeres bryllup. Når I har fundet det rigtige serveringspersonale, markerer i deres profiler, og trykker bekræft.

Kontakt os i dag

Har I flere spørgsmål til vores serveringspersonale, eller vil I lave en booking. Så ring til os på +45 60 80 39 94, eller klik på ”ring mig op”, efterlad jeres kontaktoplysninger, og så hører I fra os snart!

Ring mig op