LEJ EN BARTENDER NU

Det skal være nemt at leje bartendere. Derfor har vi fjernet kontaktformularer og telefonopkald, og givet jer online adgang til 10742 freelancere. Beskriv præcis hvad I mangler, hvad I vil betale, og lej en bartender på baggrund af profiler der beskriver personen fra start til slut. Nemt, hurtigt og billigt.

Opret bruger

Lej en bartender i København, Aarhus og andre danske byer

På Chabber finder I bartendere over hele landet. Er I i tvivl om hvorvidt vi kan levere nær jer, så kontakt os via chatten nederst til højre eller på telefonen. Vi kan hurtigt have et bartenderhold klar.

Bartending jobs i hele Danmark
Lej en bartender

Anders D.

18 Jobs taget
0 Aflysninger

Mit navn er Anders Duelund. Jeg er 22 år, oprindeligt fra Valby (København). Jeg er Bartender 2 forskellige steder (Butchers og Nose2Tail loungebar). Jeg en energisk gut, der elsker det jeg laver. Jeg går meget op i gæsternes service, samt at det jeg skal servere sidder i skabet 10/10 gange.

Skænke fadøl
Lave sjusser
Simple cocktails
Avancerede cocktails

Bartender

København, 2016 - nu

Jeg har været ansvarlig for mit eget tjenerteam.

Bartender

Østrig, 2015 - 2016

Jeg var primært ansvarlig for hotellets vinbar, men indgik også som tjener i andre dele af hotellet.

Gymnasium

2016

Lej en bartender der passer perfekt til jer

Forskellige virksomheder har forskellige behov. Lej en bartender der matcher jeres behov vha. fyldestgørende profiler, der beskriver hver enkelt freelancers kompetencer. Se for eksempel Anders’ profil nedenfor:

Opret en profil og lej bartenderer med få klik i dag

Det er gratis at oprette en profil på Chabber. Opret en profil i dag og lej bartendere på få sekunder. Slip for administration og bemandingsproblemer for evigt.

Opret bruger