LEJ EN TJENER I DAG

Vi har gjort det nemt for jer at leje tjenere. Ved at oprette en profil får I adgang til 10741 freelancere, og slipper for at spilde tid på kontaktformularer, opkald osv. Med Chabber gør I det digitalt.

Opret bruger

Lej tjener i København, Aarhus og andre danske byer

Vi har tjenere i store dele af Danmark. Hvis I er i tvivl om, hvorvidt vi kan levere i jeres område så kontakt os. Vi kan hurtigt opbygge en stab af tjenere nær jer.

Bartending jobs i hele Danmark
Lej en bartender

Frederikke M.

18 Jobs taget
0 Aflysninger

Jeg er 20 år gammel og blev student fra Aurehøj Gymnasium sidste år. Jeg har arbejdet som tjener på Sølyst – Den Kongelige Skydebane i 2 år, hvor jeg har tillært mig alle aspekter af tjenerkunsten på et meget højt niveau - servering, bar, opdækning, afrydning, garderobe osv.

Gå med 3 tallerkner
Rydde 5 tallerkner
Gå med bakke
Selskabserfaring
A'la carte erfaring
Skænke vin

Tjener

København, 2016 - nu

Jeg har været ansvarlig for mit eget tjenerteam.

Tjener

Østrig, 2015 - 2016

Jeg var primært ansvarlig for hotellets vinbar, men indgik også som tjener i andre dele af hotellet.

Aurehøj Gymnasium

2016

Lej en tjener som I er sikre på, matcher jeres behov

I ved bedst, hvad I leder efter i en tjener. Lej tjenere der matcher jeres ønsker vha. af dybdegående profiler, der beskriver en freelancers kompetencer fra start til slut. Se f.eks. Frederikkes profil ovenfor.

Opret en profil og lej tjenere med få klik i dag

Det er gratis at oprette en profil på Chabber. Opret en profil i dag og lej tjenere på få sekunder. Slip for administration og bemandingsproblemer for evigt.

Opret bruger