Priser

Hvad er gebyret?

Vi pålægger som udgangspunkt 14% oven i den selvvalgte timeløn. Gebyret ændres jo senere jobopslaget lægges op. Fra 4 døgn før vagtens start stiger gebyret med 2% per døgn. Gebyret kan altså maksimalt blive 22%, i tilfælde hvordan jobbet lægges op inden for 24 timer før vagtens start. Brug modellen til højre for at se de forskellige gebyrsatser.

Vælg selv timeløn

Virksomheder vælger selv den timeløn, de vil betale for en Chabber. Virksomheden skal efterleve interne regler og krav, og dermed lønne Chabberen på lige vilkår med andre medarbejdere i samme stilling. Vi har dog sat et minimumskrav på DKK 125. Indtast jeres timeløn i modellen til højre for at se jeres totalpris.

Priseksempel

Timeløn:

Feriepenge:

Gebyr til Chabber:

Total ex moms:

Der er penge at spare

Din virksomhed kan spare penge ved at bruge Chabbere. Det gælder både, hvis I tidligere har fundet bemanding selv, og hvis I har brugt vikarbureauer. Med hjælp fra hotel- og restaurationsvirksomheder har vi lavet lommeregneren til højre, så I kan se hvor meget I kan spare. Lommeregneren medregner de interne ressourcer, der skal bruges på hver løsning.

Beregn din besparelse

Hvad giver du dine ansatte i timen?

ekskl. feriepenge

Hvad har du tidligere betalt en vikar?

Antal personer brugt om måneden?

Besparelse per person per vagt:

Årlig besparelse:

Hvad giver du dine ansatte i timen?

ekskl. feriepenge

Antal personer brugt om måneden?

Besparelse per person per vagt:

Årlig besparelse:

Fastansættelser

Vi fakturerer DKK 750, hvis man som virksomhed vil fastansætte en Chabber, og vi er kun glade for at biddrage til jobskabelse. Fastansættelser kan registreres under menupunktet Feedback og overarbejde.

”En fastansættelse gennem Chabber.com er op til 30 gange billigere end hos klassiske vikarbureauer”

Har I spørgsmål til vores priser, kan I finde svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ, men I er også meget velkomne til at kontakte os på +45 60 80 39 94