Tjener-, køkkenmedhjælper- og bartenderkursus


Uanset hvad du vil i gang med som chabber, så har vi kurset, der forbereder dig. Læs mere om de forskellige kurser nedenfor, og klik ind på de enkelte for at få endnu mere viden. Vi glæder os til at hjælpe med at udvikle dine kompetencer!

bartenderkursus

Bartenderkursus

Er du ny som bartender, eller vil du have opfrisket nogle ting, så skal du tage et bartenderkursus hos os. Via vores online bartenderkursus lærer vi dig de basale ting, du skal kunne. Vi starter ud med simple ting såsom at skænke en fadøl eller lave en sjus, men skruer hurtigt op for tempoet og kører dig igennem simple og avancerede cocktails, der giver dig et indblik i relevante teknikker. Onlinekurset undervisers af William, som har mange års erfaring fra nattelivet! Vil du skridtet videre, så skal du på et fysisk bartenderkursus. Dem udbyder vi i samarbejde med cocktailkursus.dk. Du kan læse mere om begge dele ved at klikke på bartenderkursus-linket ovenfor.

Læs mere

tjenerkursus

Tjenerkursus

Er du ny som tjener, eller vil du lige have opfrisket nogle ting, så skal du tage et tjenerkursus hos os. På vores online tjenerkursus lærer vi dig grundstene for at være tjener. Uanset hvilken sammenhæng du skal være tjener til, vil de her ting være essentielle for succes, og vil i øvrigt øge din effektivitet markant! Vi gennemgår bl.a. hvordan du går med 3 anrettede tallerkener, rydder 5 tallerkener af og håndterer en fyldt bakke. Du kan tilgå det online kursus vi linket ovenfor hvorefter du vil blive mødt af chabberen Majbritt, som holder dig i hånden hele vejen.

Læs mere

køkkenmedhjælper kursus

Køkkenmedhjælper kursus

Elsker du at arbejde i køkkenet, men er du lidt usikker på, om du er klar til et professionelt køkken? Så skal du tage vores køkkenmedhjælperkursus, hvor vi kører dig igennem de basisting, du skal kunne for at skabe værdi i et køkken. Vi gennemgår bl.a. hvordan du snitter, koger og steger diverse råvarer. Du finder vores køkkenmedhjælperkursus vha. af ovenstående link. Du vil blive undervist af Johannes, som selv er chabber og er opvokset i hans families restaurants køkken – så du er i gode hænder.

Læs mere