Bartenderkursus i København og online

Det er slut med at bruge timevis på spildte ansøgninger, når du leder efter et tjener job. Fremtiden er digital, og det skal din jobsøgning i hotel- og restaurationsbranchen også være. Med en profil på Chabber kan du med få klik søge jobs hos hundredevis af virksomheder. Vi forbinder dig både med de virksomheder der søger en tjener til enkelte vagter, og med dem som leder efter fastansatte. Alt du skal gøre for at komme i gang er at oprette en profil. Det kan du gøre nedenfor, hvor du også finder mere information.

Kom igang

Bartenderkursus i hele Danmark (online)


København er Danmarks største by, og er blevet verdenskendt for dens gastronomi. En opmærksomhed som har fået antallet af hotel- og restaurationsvirksomheder til at eksplodere, og derigennem er der også kommet et enormt antal tjener job i København. Der er mange forskellige typer virksomheder, der søger tjenere. Det er både restaurationer, hoteller, caféer og restaurationer der søger. Eksempler herpå er Restaurant Schønnemann, Copenhagen Admiral og Design Café 2012.

Se kursusvideoer her

Bartenderkursus i København (fysisk)


Det her er dit bartenderkursus, hvis du vil skoles bag baren af topprofessionelle bartendere. Vi udbyder på udvalgte datoer et bartenderkursus sammen med Cocktailkursus.dk. Kurset foregår over 4 hverdagsaftener, hvor man sammen med en masse andre bartenderaspiranter lærer alt hvad der skal til for at blive en stjerne bag baren. Det er Cocktailkursus.dk’s egne erfarne bartendere, der underviser kurset, og det foregår i Cocktailkursus.dk’s egne lokaler på cocktailbaren Aloë Cocktailbar i København. For at tilmelde dig kurset skal du sende en mail til info@chabber.com og skrive ”Cocktailkursus” i emnefeltet. Så vender vi tilbage med informationer om tidspunkt og ledighed for næste bartenderkursus i København.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til ovenstående eller vil du vide mere, så skriv endelig til os i chatten. Vil du bare gerne i gang som chabber med det samme, kan du oprette din profil lige nu med knappen nedenfor. Vi håber, at vi får dig med på holdet!

Opret profil