Bartenderkursus i København og online

Det er en fest at være bartender, men kun når man har styr på sine kompetencer bag baren, for ellers ender man med at fare rundt. Heldigvis kan de fleste lære at blive rigtigt dygtige bartendere, og her kommer vores bartenderkursus ind i billedet. Nedenfor finder du først information om det online bartenderkursus, som lærer dig alt fra at skænke en fadøl til at lave en Espresso Martini. Har du endnu mere blod på tanden, og vil du skoles bag baren, så skal du læse med efter det, for der forklarer vi om vores fysiske kurser udarbejdet i samarbejde med Cocktailkursus.dk. Når du er færdig med at læse, så er alt du skal gøre at oprette en profil på knappen nedenfor, og så kan du gå i gang med kurserne eller kontakte os for det fysiske kursus.

Opret profil

Bartenderkursus i hele Danmark (online)


Det her er dit bartenderkursus i København, Aarhus, Aalborg og Odense og alle andre danske byer. William, som selv er chabber, kører dig igennem det at skænke en fadøl, lave en sjus og vha. af cocktailsne Dark’n’Stormy, Espresso Martini, Whisky Sour og Green Park, får han vist dig en masse teknikker, som går igen i rigtigt mange cocktails. Det her er med andre ord et bartenderkursus, der klæder dig på til at gå i gang med at øve derhjemme, og øvelse skal der selvfølgelig til. Tag William med ud i dit køkken og gå i gang med lege med de forskellige teknikker. Tryk pause hvis du skal have tid til at øve noget, og spol tilbage hvis der var noget, du ikke fangede i første omgang. Udnyt de fordele som online-delen giver dig, så har du størst chance for at få succes, når du scorer dit første bartending job.

Se kursusvideoer her

Bartenderkursus i København (fysisk)


Det her er dit bartenderkursus, hvis du vil skoles bag baren af topprofessionelle bartendere. Vi udbyder på udvalgte datoer et bartenderkursus sammen med Cocktailkursus.dk. Kurset foregår over 4 hverdagsaftener, hvor man sammen med en masse andre bartenderaspiranter lærer alt hvad der skal til for at blive en stjerne bag baren. Det er Cocktailkursus.dk’s egne erfarne bartendere, der underviser kurset, og det foregår i Cocktailkursus.dk’s egne lokaler på cocktailbaren Aloë Cocktailbar i København. For at tilmelde dig kurset skal du sende en mail til info@chabber.com og skrive ”Cocktailkursus” i emnefeltet. Så vender vi tilbage med informationer om tidspunkt og ledighed for næste bartenderkursus i København.

Tilmeld dig kursus

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til ovenstående eller vil du vide mere, så skriv endelig til os i chatten. Vil du bare gerne i gang som chabber med det samme, kan du oprette din profil lige nu med knappen nedenfor. Vi håber, at vi får dig med på holdet!

Opret profil