Job i hotel- og restaurationsbranchen


Hotel- og restaurationsbranchen har tonsvis af ledige job som tjener, bartender, køkkenmedhjælper og runner. Her finder du mere information om og en genvej til de ledige job der er lige nu, uanset hvilken type du foretrækker.

tjener job på Chabber

Tjenerjob

Hvis du elsker at levere god service, er dygtig til at være virksomhedens ansigt udadtil, og derfor er på udkig efter et tjener job, så er du havnet det rette sted. Her finder du jobs hos hundredevis af hotel- og restaurationsvirksomheder. Du finder jobs hos både caféer, restauranter, eventbureauer og hoteller, der søger tjenere.

Læs mere

bartender job på Chabber

Bartending job

Hvis du elsker suset bag en bar, har flair for sjusser og cocktails, og derfor leder efter fede bartending jobs, så er du på rette sted. Her finder du jobs hos hundredevis af barer og eventbureauer. Nogle steder skal du bare kunne skænke en fadøl, imens du hos andre skal have helt styr på cocktailsne!

Læs mere

Køkkenmedhjælper job på Chabber

Køkkenmedhjælper job

Der er fart på i køkkener, og når gæsterne kommer og service går i gang, skal alt være klar! Hvis du er klar til at assistere kokke og det resterende køkkenpersonale med at sikre, at alt går som smurt, så skal du kigge på vores køkkenmedhjælper job.

Læs mere

Runner job på Chabber

Runner jobs

Ikke alle jobs passer ned i én enkelt jobbeskrivelse, og her kommer runner jobs ind i billedet. Hotel- og restaurationsbranchen har ofte brug for personer, der hurtigt kan omstille sig til nye arbejdsopgaver, og ikke går i stå, hvis de bliver bedt om at lave noget, de ikke har gjort før. Hvis det lyder som dig, så skal du tjekke vores runner jobs ud.

Læs mere