Bartending jobs ved hånden

Som bartender vil du stå bag baren, og ikke spilde tiden på at lede efter jobs, skrive ansøgninger og få sendt ansøgninger af sted. Derfor har vi startet Chabber, så du lynhurtigt kan finde bartending jobs, og komme om bag baren, hvor du virkelig sparker røv! Med en profil på Chabber kan ud med få klik søge jobs hos hundredevis af barer og eventbureauer. Vi forbinder dig med de virksomheder der mangler hjælp bag baren en enkelt aften, og dem der vil have dig bag baren hver aften. Alt du skal gøre, er at oprette en profil der viser hvem du er, og hvad du kan, og så er du kørende. Opret din profil på knappen nedenfor, hvor du også kan læse mere om bartender jobs via Chabber.

Kom igang

Bartending jobs i København og andre danske byer


Bartender job København

Det københavnske natteliv brager det meste af ugen, og med tonsvis af pubs, natklubber, barer og store events, kommer der massere af bartener job i København. På de klassiske pubs er opgaverne som bartender ofte nemmere, og består primært i at skænke fadøl i litervis. Så snart vi bevæger os ind på natklubberne og barerne, stiger kravene ofte, og her er behovet for cocktailbartendere langt større. Til sidst er der eventbureauerne som tilbyder bartending jobs til de største og fedeste events som København har at byde på. Her er kravene varierende alt efter arrangementets karakter. Her er et par eksempler på de virksomheder, der poster bartender job i København: Nebbiolo Winebar (bar), HIVE (natklub) og Nordic Event (eventbureau).

Bartending jobs i resten af Danmark

Selvom vi ovenfor lægger vægt på bartender jobs i København, er der også massere af muligheder i resten af landet bl.a. Århus, Aalborg, Odense og Roskilde. Uanset hvilken by du er fra, så holder vi dig opdateret på bartending jobmuligheder der er i lige netop de nærområde. Alt du skal gøre for at vi kan det, er at få oprettet din profil, så vi ved lige præcis hvilke job vi skal holde dig opdateret på.

Opret en profil tag et bartending jobs i dag

Det er gratis at oprette en profil på Chabber. Opret en profil i dag og lej tjenere på få sekunder. Slip for administration og bemandingsproblemer for evigt.

Opret profil