Tjener job på den smarte måde

Det er slut med at bruge timevis på spildte ansøgninger, når du leder efter et tjener job. Fremtiden er digital, og det skal din jobsøgning i hotel- og restaurationsbranchen også være. Med en profil på Chabber kan du med få klik søge jobs hos hundredevis af virksomheder. Vi forbinder dig både med de virksomheder der søger en tjener til enkelte vagter, og med dem som leder efter fastansatte. Alt du skal gøre for at komme i gang er at oprette en profil. Det kan du gøre nedenfor, hvor du også finder mere information.

Kom igang

Tjener job i København, Aarhus og andre danske byer


Tjener job i København

København er Danmarks største by, og er blevet verdenskendt for dens gastronomi. En opmærksomhed som har fået antallet af hotel- og restaurationsvirksomheder til at eksplodere, og derigennem er der også kommet et enormt antal tjener job i København. Der er mange forskellige typer virksomheder, der søger tjenere. Det er både restaurationer, hoteller, caféer og restaurationer der søger. Eksempler herpå er Restaurant Schønnemann, Copenhagen Admiral og Design Café 2012.

Tjener job i Århus

Selvom om København med ro i stemmen kan kaldes Danmarks gastronomiske hovedstad, skal Århus på ingen måde glemmes, og de heller ikke muligheden for tjener job i Århus. Århus blev i 2017 udnævnt som Europæisk Kulturhovedstad, og det med rette hvis man kigger nærmere på den gastronomiske scene, som tæller alt fra hyggelige caféer langs åen til Michelin-restauranter.

Tjener job Odense, Roskilde og andre danske byer

Selvom vi ovenfor har lagt vægt på København og Aarhus er der også massere af tjener job i resten af Danmark. Det gælder bl.a. Aalborg, Vejle, Odense og Roskilde. For at holde dig opdateret på nye muligheder i dit område anbefaler vi, at du opretter en profil. Så viser vi dig løbende de job der er relevante for din bopæl hvor end i Danmark du er.

Tjener job der matcher dine præferencer og kvalifikationer


Ovenfor lagde vi vægt på, hvor mange forskellige jobmuligheder der i det den danske hotel- og restaurationsbranche. De mange forskellige typer af virksomheder, betyder også, at der er mange forskellige typer tjener jobs, og der er altså rig mulighed for at finde det job der matcher dine præferencer og kvalifikationer. Nedenfor gennemgår nogle eksempler på hvor alsidig tjenerbranchen er.

Tjener job deltid, fuldtid og på dagsbasis

Hos os finder du jobs med varierende forpligtelser. Vi har mange virksomheder der søger hjælp til en enkelt dag eller en medarbejder til en fuldtidsstilling, men da ca. 70% af de ansatte i hotel- og restaurationsbranchen er deltidsansatte, finder du naturligvis også et stort antal tjener job på deltid via Chabber. Så hvad end dine præferencer er, så er det oplagt at lede her.

Ufaglært tjener job

Rigtigt mange er nervøse for at de ikke har den nødvendige uddannelse til at komme i gang som tjener, men det er helt forkert. Der er rigtigt mange ufaglærte tjener job, som stiller krav til at tjeneren går op i service og er klar til at give den gas, men som ikke stiller krav til at man er tjeneruddannet. Det er også derfor at rigtigt mange er tjener i deres studiejob.

Opret en profil tag et tjener job i dag

Det er gratis at oprette en profil på Chabber. Opret en profil i dag og lej tjenere på få sekunder. Slip for administration og bemandingsproblemer for evigt.

Opret profil