Lej tjenere, bartendere, runnere, køkkenmedhjælpere og meget mere


Det kan være svært at dække alle hullerne i vagtplanen. Derfor har vi hos Chabber lavet en platform, der giver jer adgang til tusindvis af freelancere i den danske hotel- og restaurationsbranche. Alt leje af personale foregår online, og på siderne nedenfor, forklarer vi meget mere om hvordan.

tjener søges på chabber

Lej en tjener

Lej en tjener på ingen tid via Chabbers platform. Vi har tjenere i hele Danmark, og alt I skal gøre er at oprette en profil, beskrive hvad I søger og vælge lige præcis den tjenerprofil, I mener passer bedst ind hos jer. Vores tjenere er brugerbedømte fra andre virksomheder, så I kan få et indblik i deres tidligere performance. Få mere dybdegående kendskab til hvordan det hele fungerer på siden her.

Læs mere

bartender søges

Lej en bartender

Lej en bartender som I er sikre på, passer ind i jeres organisation via Chabbers platform. Vi har bartendere i København, Aarhus, Odense og mange andre danske byer. Alt I skal gøre for at komme i gang, er at oprette en profil, beskrive jeres behov, og så vælge lige præcis den bartender, der lever op til jeres krav. Læs mere om hvordan på siden her.

Læs mere

køkkenmedhjælper søges

Lej en køkkenmedhjælper

Køkkenpersonale er en stor udfordring i hotel- og restaurationsbranchen. Via Chabber får I adgang til tusindvis af køkkenmedhjælpere, og I kan vælge lige præcis den der lever op til kravene i jeres køkken ved hjælp af hver enkelt køkkenmedhjælper profil. For at komme i gang med at finde en køkkenmedhjælper, skal I blot oprette en profil.

runner søges på chabber

Lej en runner

Mangler I en runner for en dag? Så lej en runner via Chabber platform. Vi ved at få runner-opgaver er ens, og derfor får I på Chabber mulighed for at beskrive rollen mere specifikt, når I opretter vagten I vores system. Derefter vælger I lige præcis den runner-profil, som passer bedst til jeres vagt, ud fra personens profil. For at komme i gang med at leje en runner, skal I blot oprette en profil.