Lej en bartender nu

Det skal være nemt og hurtigt at leje en bartender. På Chabber har vi derfor fjernet kontaktformularer og opkald til vikarbureauer, e-mail registrering af ændringer og de 30 andre ting, der gør det besværeligt at skaffe en bartender udefra. Chabber er et online værktøj, der giver dig mulighed for at oprette en bartendervagt på 36 sekunder, og derefter nå ud til tusindvis af bartendere fra den dansk hotel- og restaurationsbranche. Bartenderne er brugerbedømte fra andre virksomheder, og I kan vælge lige præcis de profiler, I mener passer bedst ind hos jer. Lej en bartender nu ved at oprette en profil, eller læs mere om hvordan Chabber fungerer nedenfor.

Kom igang

Lej bartender i København, Aarhus og andre danske byer


På Chabber kan I leje en bartender over hele landet. Vi startede ud i København, så når I søger bartender her, er vi på hjemmebane, men vi er nået ud til alle de stor byer i dag, og kan i de fleste tilfælde også levere i yderområder. Er I i tvivl om, hvorvidt vi kan levere nær jer, er I velkomne til at kontakte os via chatten nederst til højre, eller ved at give et kald til vores kundeservice. I kan også bare oprette jeres profil, lægge en bartendervagt op, og se om der er nogen i jeres område, der er interesseret. I betaler kun, når I lejer en bartender.

Lej en bartender (sådan fungerer det)

Føler I stadig, at I mangler mere information om, hvordan Chabber fungerer, så anbefaler vi, at I ser videoen her. I videoen gennemgår vi, hvordan I lejer en bartender, fra A-Z, via Chabber. Vi viser i videoen hvordan I opretter en vagt, følger med i aktiviteten på vagtopslaget, gennemgår de forskellige bartendere der har ansøgt, og til sidst laver ændringer til vagten og giver feedback til bartenderen for sin arbejdsindsats. Videoen har til formål at give jer et helhedsindtryk af hvordan vores system fungerer, så intet er fremmed for jer, når I går i gang, med andre ord, lej bartender med ro i maven, når I har set videoen.

Opret en profil

Vi håber, at vi har besvaret alle jeres spørgsmål til vores online tjenerbooking. Hvis ikke, så er I mere en velkomne til at kontakte os via telefon eller via vores chat. Hvis vi har, så er det bare med at få oprettet jeres profil. Klik på knappen nedenfor, så sætter vi jer i gang med det samme. Vi glæder os til at samarbejde med jer!

Opret profil