Lej tjener i dag

Lej en tjener uden det sædvanlige besvær – vi har gjort det nemt! Ved at oprette en profil, får I adgang til tusindvis af freelancere. I slipper for kontaktformularer, opkald til vikarbureauer, timeregistrering og alt det andet bøvl. I stedet får I et værktøj, som giver jer mulighed for selv at oprette enkeltstående vagter, når I lejer tjenere. I beskriver hvad I søger, når ud til vores tusindvis af tjenere, vælger den rigtige profil, og vi håndterer alt andet. Lej en tjener ved at oprette en profil på knappen nedenfor, eller ”scroll” ned og find mere information om hvordan Chabbers platform fungerer.

Kom igang

Lej tjener i København, Aarhus og andre danske byer


Lej tjener uanset hvilken by jeres virksomhed ligger i. Chabber startede ud i København, så når I lejer tjenere her, er vi på hjemmebane. Vi er dog siden hen nået ud til resten af Danmark. Det betyder, at vi helt sikkert kan finde en tjener til jer i de store byer, men ligger jeres virksomhed mere afsides, kan vi ofte også være behjælpelige der. Er I i tvivl om, hvorvidt vi kan levere i jeres område, er I mere end velkomne til at række ud via vores chat nederst til højre eller ved at ringe til vores kundeservice. I kan også bare oprette en profil, lægge en vagt ud og se om nogen bidder på. I betaler kun, hvis I lejer en tjener.

Lej en tjener (sådan fungerer det)

Ovenfor har vi overordnet ridset op, hvordan man lejer tjenere via vores platform. Vil I have endnu bedre kendskab til vores system, så kan I med fordel se vores video her. I videoen gennemgår vi, hvordan I opretter en vagt, følger med i aktiviteten på et vagtopslag, udvælger den rette til vagten, og efter vagten kan justere vagtlængde og give feedback til den tjener I har arbejdet med. Videoen giver et indtryk af hele processen, inden I opretter en vagt, og lejer en tjener via Chabber. Lej en tjener med ro i maven efterfølgende.

Opret en profil

Vi håber, at vi har besvaret alle jeres spørgsmål til vores online tjenerbooking. Hvis ikke, så er I mere en velkomne til at kontakte os via telefon eller via vores chat. Hvis vi har, så er det bare med at få oprettet jeres profil. Klik på knappen nedenfor, så sætter vi jer i gang med det samme. Vi glæder os til at samarbejde med jer!

Opret profil