Tjenerbooking gjort nemt

Finder I stadig jeres tjenere selv eller via gammeldags vikarbureauer? Så er det på tide, at I stifter bekendtskab med online tjenerbooking. Lad teknologien hjælpe jer med at finde de rigtige tjenere, når I har brug for dem - uden alt det sædvanlige besvær. Via vores online tjenerbooking får i adgang til +5000 tjenere med få klik. På siden her forklarer vi hvordan, I kommer i gang med online tjenerbooking, hvordan I bruger det som et værktøj og meget mere. Har I spørgsmål efterfølgende, er I velkomne til at rette kontakt via telefon eller chat. Er I allerede klar til at komme i gang, er det bare at oprette en profil på knappen nedenfor!

Kom igang

Jeres egen profil til online tjenerbooking


Inden I kan komme i gang med at bruge vores online tjenerbooking, skal I have en profil. Vi tager jer igennem en række steps, som har til formål, at give os og vores tjenere et fyldestgørende indblik i jeres virksomhed. I vil blive bedt om at udfylde de gængse information om virksomheden, men vil også skulle tilføje brugere, og vil kunne differentiere jeres virksomhedsprofil med billeder, så I kan skille jer ud fra mængden af hotel- og restaurationsvirksomheder på Chabber. Når I har oprettet jeres profil færdig, er I klar til at booke tjenere, og det forklarer vi meget mere om nedenfor.

Hvordan fungerer tjenerbooking?

I har nu oprettet jeres profil, og skal i gang med bruge tjenerbookingen. I videoen ved siden af, forklarer vores administrerende direktør, Sebastian Løvgreen, jer, hvordan tjenerbookingen fungerer. Han gennemgår hvordan man udfylder og opretter et jobopslag, hvordan man gennemgår og håndterer de ansøgninger der kommer ind, og hvordan man efter vagten kan justere vagtlængde og give feedback til de tjenere man har arbejdet med. Videoen har til formål at give jer et fyldestgørende indblik i hvor nemt det er at bruge systemet, og hvordan I kan bruge det som et værktøj i jeres daglige drift, og dermed overflødiggøre kontakt over telefon og mail med f.eks. vikarbureauer. Vi tilføjer i øvrigt løbende ny funktionalitet til tjenerbookingen for at gøre systemet smartere, og det vil I løbende blive gjort opmærksom på, når I har oprettet en profil.

Opret en profil

Vi håber, at vi har besvaret alle jeres spørgsmål til vores online tjenerbooking. Hvis ikke, så er I mere en velkomne til at kontakte os via telefon eller via vores chat. Hvis vi har, så er det bare med at få oprettet jeres profil. Klik på knappen nedenfor, så sætter vi jer i gang med det samme. Vi glæder os til at samarbejde med jer!

Opret profil