Tjenerteamet på Chabbers platform

Hvis du har spørgsmål til tjenerteamet hos Chabber, inden du kaster dig ud i at leje eller rekruttere tjenere via vores platform, så er du landet på den rigtige side. Nedenfor kan du læse mere om sammensætningen af, kompetencerne hos og aflønningen af tjenerteamet hos Chabber. Du kan også hoppe direkte ind oprette din profil på knappen nedenfor, så du kan komme i gang med at finde tjenere med det samme.

Kom igang

Tjenerteamets sammensætning


Danske studier har vist at ca. 70% af de ansatte i hotel- og restaurationsbranchen er unge og/eller studerende. Det er ikke overraskende, da arbejdstiderne og fleksibiliteten som et tjener job giver, er perfekt for unge og studerende. Denne overordnede sammensætning i branchen afspejler sig også i vores tjenerteam. Vi har en stor gruppe (tusindvis) af unge og studerende, som har massere af kendskab til tjenerfaget, og som enten leder efter vagter eller deres næste tjener job. Selvom denne gruppe udgør en stor del af vores tjenere, er der også mange andre typer tjenere, herunder faglærte. Som vi uddyber nedenfor vil I altid få et solidt indblik i en kandidats profil, inden i vælger den til en vagt eller stilling.

Hvordan sikrer jeg mig, at tjenerteamet har de rette kompetencer?

Når du henter et tjenerteam ind til en vagt, eller ansætter en tjener til dit eksisterende tjenerteam, er det selvfølgelig vigtigt, at det er den/de rette profil(er), som kan levere den ønskede kvalitet, og har den rette personlighed. Det har vi tænkt ind i vores platform. Derfor beder vi vores tjenere udfylde fyldestgørende profiler, som vi samler ét sted, hvor de nemt kan sammenlignes, og I hurtigt kan dykke ned i den enkelte tjeners kompetencer og personlighed. På illustration kan du se, hvordan man kan dykke ned i de forskellige faner på en profil og se både personlige ting, kompetencer, erfaring og uddannelse.

Opret en profil og find bemanding i dag

Det er gratis at oprette en profil på Chabber. Opret en profil i dag og lej tjenere på få sekunder. Slip for administration og bemandingsproblemer for evigt.

Opret profil