Serveringspersonale bryllup

Den store dag. Alt skal spille. Derfor vil vi gerne gøre det nemt for jeres at finde serveringspersonale til jeres bryllup. Via Chabbers webplatform og/ellers app, får I adgang til tusindevis af brugerbedømte tjenere og bartendere. I kan beskrive lige præcis det serveringspersonale I ønsker til jeres bryllup, og håndplukke de profiler, der lever op til jeres bryllupskrav. Vi hjælper jer også gerne med at pege jer i retning af det personale, vi ville vælge til netop jeres bryllup. Nedenfor gennemgår vi, hvordan Chabber kan hjælpe med at finde serveringspersonale til jeres store dag, og svarer på nogle af de spørgsmål, som vi ofte møder fra andre brudepar. Hvis I allerede vil i gang nu, kan I, via nedenstående knap, efterlade jeres kontaktoplysninger, og så hører I fra os snart.

Ring mig op

Sådan finder I serveringspersonale til jeres bryllup


Når først I har besluttet jeg for at finde serveringspersonale til jeres bryllup via Chabber, er alt ret simpelt. Først, skal I have oprettet en profil. Det kan I gøre selv, men vi hjælper jer meget gerne. Når profilen er oprettet, kan I beskrive jeres bryllupsfest, og derefter kan jagten sættes ind på det rigtige serveringspersonale. I skal oprette vagterne i vores system, og her sørger vi for, at I får alt det rigtige information med. Når vagterne er oprettet, får vores tusindvis af tjenere og bartendere besked om det, og kan nu søge vagten. I løbet af kort tid vil I have massere af ansøgninger fra mulige kandidater. I gennemgår deres profiler, som indeholder alt relevant information, bl.a. brugerbedømmelser fra andre brugere, og vælger dem I vil have. Derfra kan I kommunikere frit med jeres udvalgte serveringspersonale inden og efter brylluppet. Når brylluppet er slut, kan I til sidste bedømme personalet og i øvrigt tilpasse vagterne til deres endelige længde.

Andre der her brugt vores serveringspersonale til bryllup


Ovenfor har vi forsøgt at give et indblik i fordelene ved at leje serveringspersonale til din fest hos os. Hvis du vil have mere end vores ord for det, får du I afsnittet her et indblik i de oplevelser, som nogen af vores eksisterende kunder har haft.

serveringspersonale på Chabber

Katrine og Anders

”Vi valgte at arrangere hele vores bryllup selv, da budgettet ikke rakte ind i skyerne. Derfor stod vi overfor en masse opgaver, som vi havde intet kendskab til, bl.a. at leje serveringspersonale til selve brylluppet. Vi fandt via vores netværk frem til Chabber, og fik hurtigt fat i en sød ung mand i deres kundeservice. Han satte os roligt ind i tingene, og gav os hurtigt den tryghed vi havde brug for, så vi selv kunne bruge systemet til at finde det helt rigtige serveringspersonale til vores bryllup. Herfra gik alt som smurt.”

serveringspersonale på Chabber

Vivian og Brian

”Vi havde hyret et eventbureau til at arrangere og afvikle vores bryllup, da vi havde nogle meget store ønsker, som vi ikke kunne løfte alene. Vi var naturligvis i tæt dialog med bureauet, og i den forbindelse blev vi introduceret for Chabber. Konceptet fungerede perfekt ift. at håndplukke lige præcis de personer som ville udgøre det perfekte serveringspersonale til vores bryllup. En sjov og anderledes måde at finde personale på.”

Find serveringspersonale til dit bryllup

Vi håber at du har fået et ordentligt indtryk af, hvordan du kan finde serveringspersonale til dit bryllup via Chabber. Du er velkommen til at kontakte os hvis du har yderelige spørgsmål, eller vil have hjælpe til at komme i gang. Hvis du vil ringes op, så klik på knappen nedenfor, efterlad dine oplysninger, og så hører du fra os snart!

Ring mig op