Serveringspersonale til privat fest

Der er mange anledninger til at holde privat fest, og også mange årsager til at det kan være en kæmpe fordel at leje serveringspersonale til sin privat fest. Hvis I får middagsgæster, skal holde rund fødselsdag, barnet skal konfirmeres eller alt muligt andet, så kan I finde serveringspersonale til jeres privat fest via Chabbers platform. Nedenfor gennemgår vi fordelene ved at leje serveringspersonale til jeres privat fest via Chabbers platform, giver jer eksempler på de privatfester vi plejer at hjælpe til og meget mere. Hvis I allerede nu vil i gang, kan I klikke ring mig op, efterlade jeres kontaktoplysninger, og så hører I fra os snart.

Ring mig op

Fordelene ved at leje serveringspersonale til privat fest


Fordelene er mange, hvis I vælger at leje serveringspersonale til jeres privat fest. Først og fremmest, vælger I selv den løn som I vil betale serveringspersonalt til jeres fest. I kan altså selv justere op og ned, alt efter niveauet af kompetencer I leder efter. Når I først har valgt lønnen, klarer vi alt ift. udbetaling af løn, indberetning af skat mv. I modtager en faktura, når alt er afsluttet. Derefter, vælger I selv det serveringspersonale, som I mener er perfekt til jeres privat fest. På baggrund af fyldestgørelse profiler, får I hurtigt et indblik i hvilket serveringspersonale, der er tilgængeligt på dagen, og kan dernæst vælge lige præcis det personale, der passer bedst til jer. Her får I desuden hjælp fra tidligere brugeres bedømmelser af serveringspersonalet, som vises i stjerner fra et til fem. Når I først har valgt serveringspersonale til jeres privat fest, kan I via vores chat nemt kommunikere med det udvalgte personale, og I kan også kontakte dem via mail og telefon. Til sidst, kan I når vagten er overstået, gå ind og give jeres egen feedback til kende og desuden justere vagtlængden til, så I betaler for lige præcis det I fik.

Andre der her brugt serveringspersonale til privat fest


Ovenfor har vi forsøgt at give et indblik i fordelene ved at leje serveringspersonale til din fest hos os. Hvis du vil have mere end vores ord for det, får du I afsnittet her et indblik i de oplevelser, som nogen af vores eksisterende kunder har haft.

serveringspersonale på Chabber

Elizabeth

”Jeg fik (lidt for hurtigt) sagt ja til at afholde et jubilæum for min onkel. Pludselig skulle jeg stå for alt fra gæsteliste til serveringspersonale. Mine døtre fortalte mig om Chabber, hvilket jeg endte med at blive rigtigt glad for. Efter at have talt med Chabbers kundeservice, fik jeg opsat en profil og lagde jobbene op. Jeg skulle både bruge serveringspersonale og køkkenpersonale, og fandt 6 super dygtige og dejlige unge mennesker. Det er ikke sidste gang, at jeg har brugt Chabber til at finde serveringspersonale til private fester.”

serveringspersonale på Chabber

Niels

”I anledning af min 40 års fødselsdag, skulle jeg bruge 12 tjenere, men havde ingen idé om, hvor jeg skulle skaffe det her serveringspersonale til min fest. Jeg talte med en god ven i hotel- og restaurationsbranchen, som straks henviste mig til Chabber. Jeg fik hurtigt fat i deres kundeservice, som fik sat mig godt ind i deres system, og inden jeg vidste af det havde jeg oprettet en profil, lagt vagterne op og bekræftet serveringspersonale til min privat fest. Chabbers kundeservice var i øvrigt godt til at følge med i kulissen, så jeg hele tiden havde et indtryk af, at der var styr på det hele. En god oplevelse alt i alt.”

Find serveringspersonale til din privat fest nu

Vi håber, at ovenstående har givet dig et indtryk af de muligheder der er ved at finde personale til din fest via Chabber. Hvis du har spørgsmål eller bare vil i gang med det samme, så klik på knappen nedenfor, efterlad dit telefonnummer, og så hører du fra os snart!

Ring mig op